13 Δεκεμβρίου 2018

Καρράς – Μενιδιάτης – Χολιδης

Ιερά Οδός Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης, Μπουζουκια μπουζουκια 2019, μπουζουκια αθηνα, πιστεσ αθηνα, σχηματα αθηνα, bouzoukia, μπουζουκια κυριακη, μπουζουκια live, kratiseis se kentra diaskedaseis, pistes athina, νυχτερινη αθηνα, Κρατηση τραπεζι, διασκεδαση αθηνα,

Καρράς – Μενιδιάτης – Χολιδης

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 23/11

Στην Ιερά Οδό, με τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη σε μια άκρως μουσική υπόθεση για τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Μια μοναδική μουσική συνάντηση στην Ιερά Οδό. Εγγύηση επιτυχίας και διασκέδασης με ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια τους για να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής. Έρχεται στην Ιερά Οδό να ξεσηκώσει το κοινό του και να ξελογιάσει τα βράδια μας. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί. Οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Ο Χρήστος Χολίδης μοναδικός στο είδος του. Ξεσηκώνει το κοινό του με τις αμέτρητες νέες και νέες παλιές επιτυχίες, να μοιράζει από την πίστα τραγούδια και διασκέδαση και υπόσχεται μοναδικές βραδιές.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, αγαπητός στο κοινό με την γνήσια λαϊκή φωνή του. Θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες, αφήνοντας το δικό του στίγμα!

Η μοναδική γυναικεία παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Είναι η απόδειξη «ότι οι νύχτες μας θα είναι έντονες και εκρηκτικές».

Το σχήμα πλαισιώνει ο γνωστός ράπερ BO, ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία, με τον δυναμισμό και την προσωπικότητά του φέρνει έναν μοντέρνο αέρα στην Ιερά οδό!