16 Απριλίου 2021

«Άσε με να σ΄αγαπάω»…. αλλιώς… από την Τίνα Τράκου! Ακούστε το!!!

«Άσε με να σ΄αγαπάω»…. αλλιώς… από την Τίνα Τράκου! Ακούστε το!!!

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μας παρουσιάζει …. αλλιώς το αγαπημένο τραγούδι της Λίτσας Διαμάντη σε διασκευή του γνωστού Dj και μουσικού παραγωγού Νίκου Κουρή με την βοήθεια του Χρήστου Ταμπουρατζή, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ερμηνευτικές ικανότητες και το κρυστάλλινο ηχόχρωμα της φωνής της. Φυσικά όργανα με μια ενορχήστρωση που καθόλου δεν θυμίζει το πρωτότυπο λαϊκό τραγούδι, με τον απαιτούμενο όμως σεβασμό στη μελωδική γραμμή του συνθέτη καθώς και στο μεγαλείο του στίχου.

Ακούστε το εδώ:

https://youtu.be/MhAqnaYzHTU

 

Τίνα Τράκου Bio

Η Τίνα Τράκου έχει στο ενεργητικό της πολλές δισκογραφικές δουλειές, συμμετοχές σε σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις, σπουδαίες συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες και στιχουργούς, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Μετά από ένα δημιουργικό διάλειμμα προβαίνει στην δημιουργία μιας εταιρείας ΑΡΩΉΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΔΩΣΕ ΖΩΗ) με σκοπό η τέχνη, το τραγούδι , η μουσική της να μπορέσουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη υλική αλλά κυρίως ψυχολογική. Ο σύλλογος με την δική της συνεχή προσπάθεια και με ιδίους πόρους πραγματοποιεί θεματικές συναυλίες, τις οποίες σκέφτεται και υλοποιεί μαζί με μια ομάδα δέκα ανθρώπων (μουσικών κ ηχοληπτών) με σκοπό την ενίσχυση των παιδιών και των οικογενειών τους μέσα από την λυτρωτική επαφή με την μουσική και το κοινό.  Δήμοι και Περιφέρειες έχουν στηρίξει θεαματικά την προσπάθεια αυτή και ερχόμενη η κανονικότητα ελπίζει σε ένα καλοκαίρι που θα προσφέρει μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλους μας.

Η Τίνα Τράκου επανέρχεται στη μουσική σκηνή με μια διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού της δεκαετίας του ΄70 το «Άσε με να σ΄αγαπάω»  σε στίχους Μάρως Μπιζάνη και μουσική Σπύρου Παπαβασιλείου.

Leave a Comment

Your email address will not be published.