Το KRATISETO είναι μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που βοηθάει τους χρήστες να πραγματοποιούν τις κρατήσεις στα κέντρα διασκέδασης εύκολα και γρήγορα, όλο το 24ώρο. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, εξασφαλίζει στους χρήστες αποκλειστικά προνόμια και προσφορές.

Ο περισσότερος ο κόσμος και ιδιαίτερα η νέα γενιά θέλει να έχει την επιλογή να προγραμματίζει αλλά και να μοιράζεται τη διασκέδαση του μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο. Καθώς η τεχνολογία μπορεί να προσθέτει αξία και ευκολία στην εμπειρία του πελάτη.

Το KRATISETO προσφέρει μια εξελιγμένη πλατφόρμα που παρέχει στους πελάτες νέες προοπτικές στη διασκέδαση τους αλλά και στα κέντρα διασκέδασης τη δυνατότητα να επωφελούνται από τη νέα εποχή.

Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το KRATISETO ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site για online κρατήσεις στον χώρο της διασκέδασης. Με την παρουσία μας στις μεγάλες πόλεις, αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες προγραμματίζουν τη διασκέδαση τους.

Εάν είστε επιχειρηματίας του χώρου και ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή εάν επιθυμείτε επικοινωνία για οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνία

FacebookInstagram